• Ново
Oneach Традиционните Настолни Лампи Комплект от 2 Дневна 24,5 Ретро Нощни Нощно Лампа Плат Барабан Лампа за Спалня Офис Кабинет Бяло Пране

Oneach Традиционните Настолни Лампи Комплект от 2 Дневна 24,5 Ретро Нощни Нощно Лампа Плат Барабан Лампа за Спалня Офис

Оценки:
BGN 61.59

Продукти
В магазина

【Ретро и стилен】С ретро,но стилен дизайн, тази традиционна настолна лампа добавя съчетание на модерен и ретро в на вашето жизнено пространство,създава топъл и уютен дифузната светлина за вашия дом или офис съчетава добре с повечето стилове на обзавеждане. 【Практичен и грижите за очите】Набор от настолни лампи Oneach оборудван с бежово ленено абажуром,която смекчава яркостта на светлината, за да защити очите си, създавайки уютна и комфортна атмосфера.Идеален акцентный светлина и торцевая лампа за вашия хол, спалня, офис, детската стая,на ден,на стая на момиче.(Моля, обърнете внимание, че лампа трябва да се събират сами). 【Отличен избор за подарък】 24.5" висока като цяло,тази настолна лампа нощни шкафчета ще бъде не само добър инструмент, за осветление, за вашата стая,но и добър интериор за всеки стил на стая.Ретро форма лампи,бельо барабана лампа, го правят идеален подарък за вашите семейства и приятели за рожден Ден,Ден на благодарността,Коледа или други празници. 【Избор за безопасността на】Тази нощна лампа с кабел,щепсел и розетка,описани UL,осигуряващи безопасно осветление.С основание лампи E26 лампа може да бъде съвместима с различни лампи с нажежаема жичка, като лампи с нажежаема жичка, халогенни крушки, led или CFL крушки(100 W Макс).Предложете се използват 100-ваттную светодиодна крушка,спестете енергия и пари.(Крушка в комплекта не са включени). 【100% Гаранция Гаранция】 Настолни лампи се предлагат с гаранция 2 години!Ние винаги стоим зад нашите продукти.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас, защото нашата първа цел-да ви направи доволни на 100% .И ние се стремим да ви предложим най-добрия продукт и услуга.Този класически набор от настолни лампи добре ще на всяка маса или шкафче, добави меко топло осветление в стаята, идеално място за вашата всекидневна, спалня.Удобен завъртане на ключа,състоящ/выключающий нощното лампа,не стана и да не се удари на стенен прекъсвач, идеални за дома или офиса.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.