• Ново
Нощна лампа Свещ е по-топла Лампи с Мрамор Основание Crystal Лампа Аромат Отгоре Надолу Восък Топене Лампи за Дома Спалня Настолни Лампи (Цвят : ЕС Щепсел)

Нощна лампа Свещ е по-топла Лампи с Мрамор Основание Crystal Лампа Аромат Отгоре Надолу Восък Топене Лампи за Дома Спалня

Оценки:
BGN 46.40

Продукти
В магазина

Модерна настолна лампа (захранване в комплекта не са включени)!Благодарение на высококачественному абажуру и уникалния дизайнерски основата можете леко да окаже натиск върху основата, за да се създаде правилната атмосфера!Много подходящ като настолна лампа в спалнята или прикроватной нощното шкафче, настолна лампа в хола и т.н. [Създава ароматно къща] Прозрачна лампата за подгряване на свещите лили of the valley осветява и плавит горната част на свещи, мека галогенный светлина създава атмосфера на горяща свещ, а аромата на любимите си свещи приспособява към предпочитания от вас начин. [Голяма промяна в днешните продукти свещи-безопасен и беспламенный]Безопасен начин да разсее аромат.Лампа за безопасно и бързо освобождава аромат на свещи, премахва опасността от пожар, повреда на дим и замърсяване на площи, причинено от горенето на свещите в стаята. [Стилен и универсален]Прозрачно стъкло лампа във формата на снежинки отразява топло и ярка светлина, а галогенный светлина тайна на вашите изискани свещи, издавайки нежен аромат.Основата на пиедестал побира различни размери и форми на свещи, с различни цветове по избор, Този уникален продукт-повече, отколкото просто крушка. [Широк спектър от приложения] Тази настолна лампа е много подходяща за декорация на стаи, жилища, офиси, кафенета, дневни, нощни лампи и други помещения за всеки повод.Моля,не се колебайте да се свържете с мен след получаване на всички предварителните продажби и послепродажных въпроси за продукта.Аз ще ви отговоря в рамките на 24 часа, за да отговорим на вашите въпроси.Благодарим Ви, че посетихте нашия магазин и ви желаем късмет пазаруване!Име на продукта : Настолна лампаматериал на продукта : Мраморно основа, метал, стеклопродукт Напрежение : 110/220v Източник на светлина : led Bulbs Switch вид : Дръжка switch Bulbs : Не са включени Приложими сценарии : спални, общежития, офиси, кафенета , дневни и т.н. забележка : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите.2. Този продукт не съдържа крушки.3. Премахване на елементи, различни от лампи, както е показано на снимките изделия.4. Поради ръчно измерване на размера може да има някои грешки.5. Поради разлика в осветлението на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете.6. Ако откриете някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.7. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има повече продукти на избор.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.