• Ново
Zip-Lock Чанти 4x7 Опаковка от 100 торби за багаж с цип. Самоблокирующиеся найлонови торбички 4 x 7 от Amiff. Прозрачни найлонови торбички с дебелина 2 мил. Само уплътняващи, ре

Zip-Lock Чанти 4x7 Опаковка от 100 торби за багаж с цип. Самоблокирующиеся найлонови торбички 4 x 7 от Amiff. Прозрачни

Оценки:
BGN 7.99

Продукти
В магазина

ПРОЗРАЧНИ ЧАНТИ с ЦИП 4x7 : Поли bags 4 x 7 by Amiff Inc.Пакет от 100 найлонови торбички с цип замъка на собствената си личност.Квадратни прозрачни найлонови опаковки, пакети за еднократна употреба поли се поставя в торби 2 хил. пр.хр.ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО : Найлонови торбички предоставят висококачествени експлоатационни характеристики.Те отново се затварят, многоразовы, отново се затварят.Здрава странична заварени цип отгоре осигурява лесен печат чанта с цип.ТРАЕН : Найлонови торбички с цип защита по време на съхранение или процес или за доставка и опаковка.Чанта premium с цип, специално разработени, за да им е лесно да се скъса, да се съборят или да се скъса.ЛЕК : Тези чанти с цип впечатляващо проектирани за оптимизиране на пространството без добавяне на допълнително тегло.Широко използван за съхранение, занаяти, проби, бижута, хапчета, подарък минатуре, дрехи, кораб, топки.МНОГОЦЕЛЕВИ : Нашите малки чанти с цип може да се използва като чанта с цип за монети, пластмасови чанти за подправки, чанти за съхранение на игрални теми, чанти за обеци, тъканни чанта с цип, обемни найлонови торбички с цип, чанти за бисероплетения, чанти с цип за медицината.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.