• Ново
2 Цвят Матово Течен Тонален Крем 104 и 105 Пълно Покритие на Тонален Крем Грим с Тонални Четка, Матиран Контрол Масло на Лицето Заместник Коректор Тонален Крем за лице ?

2 Цвят Матово Течен Тонален Крем 104 и 105 Пълно Покритие на Тонален Крем Грим с Тонални Четка, Матиран Контрол Масло

Оценки:
BGN 12.78

Продукти
В магазина

【Разглаживающая matte течна основа】-това е за пълно покритие.Той може да се приспособи и да подобри недостатъци на кожата, като неравномерно цвета на кожата и кръгове под очите.Осигурява безпроблемно, безупречен камуфлаж в ултра-гладка довършителни работи. 【Контрол масло и водоустойчив】Сравнете с другите тонално крем, матирано тонално крем, устойчив на масло, свободно контролирайте масло на кожата.Освен това, той е водоустойчив, подходящ не само за ежедневна употреба, но и за професионален грим. 【Премия течна основа на четката】Четина козметични четки добре изработени от висококачествени синтетични влакна, супер мека и гъста, не пада много козина,подходящ дори за чувствителна кожа.Нежно, но твърдо за нанасяне на грим.Той осигурява покритие с висока разделителна способност с течна, прахообразна или крем в основата без никакво усвояване на продукта и без смяна на оперението.Един необходими набор от четки ви дава безупречен грим. 【Трайно безупречна основа на】Основа за грим съдържа овлажняващ и възстановяващ състав, покриващи фините линии и бръчки за блестящ, красив покритие.И не сминается, не се напуква и не се установява в линия.Той може да защити кожата, да направи кожата ви по-добра.Осигурява безпроблемно, безупречен камуфлаж в ултра-гладка довършителни работи. 【Подходящ за всички типове кожа】Безупречно матово покритие течна основа гипоаллергенна и е подходящ за всички типове кожа, а мат в основата може да запази грима през целия ден.Това е идеален подарък за приятели, жена, любовница и дъщеря.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.