• Ново
Сензор Кладенци, Цилиндър на Двигателя Циферблат Сензор Кладенци 50-160 мм Диапазон на Измерване с Висока Точност 0,01 Лесно да се Измери, Лаборатория за Къщи на Завода

Сензор Кладенци, Цилиндър на Двигателя Циферблат Сензор Кладенци 50-160 мм Диапазон на Измерване с Висока Точност 0,01

Оценки:
BGN 39.43

Продукти
В магазина

Тези калибры дупки серия са оборудвани с добър линеарно защитен мост, който може да бъде точно и надеждно самоцентрирован.Диапазон на измерване на това циферблатного калибър е 50-160 мм. е Лесно да се измери и с висока точност, която е 0.01. Подвижната наковалня от една страна и замяна с друга страна , която служи за инсталиране на диаметри на отвора.Калибры дупки се използват за измерване на вътрешни размери заготовки сравнительным метод.Описание : Калибры дупки се използват за измерване на вътрешни размери заготовки сравнительным метод.Тези сензори кладенци серия са оборудвани с добър линеарно защитен мост, който може да бъде самоцентрирующимся точно и надеждно, а диапазонът на измерване е 50-160 мм Характеристика : Сензори кладенци се използват за измерване на вътрешни размери заготовки сравнительным метод.Тези калибры дупки серия са оборудвани с добър линеарно защитен мост, който може да бъде точно и надеждно самоцентрирован.Подвижната наковалня от една страна и замяна с друга страна , която служи за инсталиране на диаметри на отвора.Диапазон на измерване на това циферблатного калибър е 50-160 мм, лесно измерена и с висока точност, която е 0.01. Spezifikations : Материал : метал Тип : вътрешен диаметър scale Measure диапазон : 50-160 mm Точност : 0.01 Тегло : 1211 г кръст Бод Пакет включва : 1 x сензор Rod1 x сензор Head5 x Измервателен Rod1 x винт Washer Note : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че вие не мислете, преди да поръчате.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.