• Ново
Фокс Life Sciences EZgrip 20L (5 галона), Autoclavable полипропилен (PP) Компактен карбуратор с изтичане кран, 83 мм (83B) VersaCap и максималния капацитет на 26,5 литра, големи защемленные дръж?

Фокс Life Sciences EZgrip 20L (5 галона), Autoclavable полипропилен (PP) Компактен карбуратор с изтичане кран, 83 мм (83B)

Оценки:
BGN 101.43

Продукти
В магазина

Ергономична форма EZgrip увеличава пространството пейки.Конструкция с широко гърло EZfil дава възможност за лесно пълнене и почистване.Versa Cap предлага богат избор на възможности за свързване на върха.Възможности за подмяна на кранове Versa Barb.Произведени от pp, HDPE, сополиэфира и кехлибар материали.Полипропиленови карбуратори са изработени от автоклавируемого материал клас VI USP.Препоръчителният цикъл автоклавирования : 15 паунда на квадратен инч в продължение на 20 минути при температура 121° C. Карбоны EZgrip са предназначени да предоставят на потребителите много универсален контейнер, който увеличава ефективността на съхранение и лесна употреба.Отличителна правоъгълна форма спестява ценно място на една пейка.Големи дръжки в горната част на контейнера и алуминиеви дръжки в база предоставя пълен и здрав захват, за улесняване на изкачване, обработка и запълване.Допълнителна широка горловина позволява на потребителя да проникне вътре carboy за по-лесно почистване.Материал и размера на Carboy ясно надпис на външната страна на бутилката, както и по-големи, лесни за четене метрична градуировочные знаци, които са сертифицирани с точност ±5%.Карбуратори бъдат с кран или без него в размер на 2,5 л, 5 л, 10 л, 20 л, 40 л, 75 л. Фокс също така предоставя отделна линия от точка контейнери.Материали включват USP клас VI, FDA клас HDPE, PP, PC, HDPE Кехлибар, PP Тъмен кехлибар и EZclear сополиэфир.Карбуратори Фокс имат горна и долна дръжка за лесно използване.Нова форма увеличава пространството пейки и рафтове.Всички патрубки и Versa Barb са с вътрешна резба с твърд акцент за предотвратяване на прекомерно затягане.Запечатани конструкция с пълнеж осигурява два потока : непрекъснат и ръчно.Патрубки и автоклавируются и дори са подходящи за повечето карбуратори.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.