• Ново
Гъвкав проводник, оптични влакна, LC/UPC към яке PVC кабел пластира влакна, SC/UPC стабилизирани за достъп до мрежата фибростъкло

Гъвкав проводник, оптични влакна, LC/UPC към яке PVC кабел пластира влакна, SC/UPC стабилизирани за достъп до мрежата

Оценки:
BGN 33.76

Продукти
В магазина

Ниска затихване, загуба на силна съпротива на напрежение, добра температурна стабилност.Керамични съвет със стабилна и надеждна производителност.Луксозно яке от PVC го прави противоизносной и здрава за използване.Лесен за инсталиране, без сложни инструменти не се изисква.Приложен към системата на комуникация фибростъкло, мрежата за достъп на стъклени влакна, прехвърляне на данни от фибростъкло и локална мрежа.Луксозно яке от PVC го прави противоизносной и здрава за използване.Керамични съвет със стабилна и надеждна производителност.Ниска затихване, загуба на силна съпротива на напрежение, добра температурна стабилност.Лесен за инсталиране, без сложни инструменти не се изисква.Приложен към системата на комуникация фибростъкло, мрежата за достъп на стъклени влакна, прехвърляне на данни от фибростъкло и локална мрежа.

Подробности

Item Type:
Fiber Optic Patch Cable
Connector Model:
SC-LC
Working Wavelength:
1310-1550nm
Length:
 3 meters
Outer Diameter:
3mm
Color:
Yellow
Plug:
Ceramic Ferrule
Jacket Material:
PVC
  :
Package List:
2 x Fiber Optic Patch Cable  :

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.