• Ново
WWFF Баня със Стъклен рафт Стенен Душ Caddy Организатор на Съхранение Закачалка за кърпи от Неръждаема Стомана и куки (размер : 50 см) (Размер : 60 см)

WWFF Баня със Стъклен рафт Стенен Душ Caddy Организатор на Съхранение Закачалка за кърпи от Неръждаема Стомана и куки

Оценки:
BGN 112.46

Продукти
В магазина

Полирани, хромирани скоби от неръждаема стомана 304, която осигурява дълготрайност и надеждност.Шкафовете са изработени от неръждаема метална огледало скоба.Компактност : Подвесная полк за душата предлага достатъчно място и подвижни куки за съхранение на шампоан, сапун, кърпи за ръце, дори стайни растения и т.н., Размер : 40/50/60*16*16.5 см(Д*Ш*В).Дебелината на стъклото : 7 мм, силна носеща способност, сигурно съхраняване, безопасно и износостойкая, дебела и сейсмостойкая.Супер удерживающая сила : Не е нужно да се притеснявате за това, че тежък или мокър предмети ще се срине надолу.Благодарение на силно и продължително всасыванию максимално натоварване : 6 кг., Лесна инсталация : тренировка 6 мм сверлильная инсталация.стенен монтаж за висока стабилност, комплект оборудване е включено в комплекта на доставката.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.