• Ново
GALIA Автомобилни Стикери 1 бр. Автомобилни Тайна Филм Ултра Блясък Карамельно-Син Винил Фолио за Автомобили Стикер Стикер за Двигателя на Компютърна Мебели Авто Гра?

GALIA Автомобилни Стикери 1 бр. Автомобилни Тайна Филм Ултра Блясък Карамельно-Син Винил Фолио за Автомобили Стикер Стикер

Оценки:
BGN 52.56

Продукти
В магазина

Предпоставка обикновено отнема около 15-25 работни дни за пристигането си, защото тя тръгва от Китай.Моля, проверете внимателно модел на името на продукта, преди да добавите търговски автомобил.Product Name : Гланцирана конфетная vinyl обвивка Продуктвысокое качеството на гъвкави полимерни PVC-филми, лесно се нанася.Добра трайност : на закрито 5 години, на открито 3 години.Висококачествен сменяем лепило, липсата на остатъчен лепило след премахването на винил.Забавно да го направите сами, можете да виниловую филм на автомобил, лодка, мотор, велосипед, телефон, конзола, компютър, лаптоп и т.н. на Всеки въпрос или проблем, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.