• Ново
Голям Основите на Изкуството и Занаятите, Доставки Организатор Чанта Мек Мъкна Регулируем Чанта Сгъваема стоки от Първа Необходимост Книги За Изкуството за Съхра?

Голям Основите на Изкуството и Занаятите, Доставки Организатор Чанта Мек Мъкна Регулируем Чанта Сгъваема стоки от Първа

Оценки:
BGN 30.39

Продукти
В магазина

Изработен от висококачествен оксфордския на тъканта на материала, износостойкого и водоустойчив.Сваляща се регулируема презрамка и подплатена дръжка за по-удобно носене.Вътре с 2 метални подкрепа, за да запази чанта за съхранение в добра форма.По-голям капацитет, горен и преден джоб с цип за съхранение на скетчбука, артистичната палитра, четка, набор моливи или т.н., Просторни помещения mian може да colorize книгата, четка, писалка, графит/ дървени въглища/ цветни моливи, маркери, оцветяване, твърди торта и други предмети на изкуството и занаятите, които вие искате да я носи със себе си.Размер : 47сантиметър х 28см х 25см/ 18,5" х 11" х 10", тегло : 1350гр.Сгъваема чанта-органайзер за художествени инструменти и занаяти голям капацитет-задължителен предмет за един художник, на студентите по време на път.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.