• Ново
Ирландско дърво, Керамични подложки с Пробковым основание, Абсорбирующее Поставка за защита на Плота, Подаръци за нов дом, Подходящ за всички видове чаши, не се дра?

Ирландско дърво, Керамични подложки с Пробковым основание, Абсорбирующее Поставка за защита на Плота, Подаръци за нов

Оценки:
BGN 28.07

Продукти
В магазина

Силно водопоглъщаемост : Изработен е от естествен корк и усвояването на керамика.Когато водата е студена в напитката се получава на стойка, тя бързо се абсорбира в стойка, не се придържа към чашата и ще си суха.Широко се използва : Предпазва студени и топли напитки от повреждане мебели.Той може да предпазва стъклото от надраскване на повърхността.Той също така премахва смущенията, възникнали при контакт на стъклени съдове за готвене и плот.Влакчета с втулка : Към задната част на стойка прикрепена corkboard подплата, която помага да се избегне износване на масата и драскотини, но също така има противоскользящую функция.Дори на плавен масата, тя няма да се плъзга на случаен принцип.Приложимо място : Можете да се отпуснете със семейството си или приятелите си у дома, независимо дали в помещения или на открито, за да отпуснете тялото и ума и да се насладите на щастливи мигове момент.Много подходящ за спални, кухни, дневни, партита, сватби, библиотеки, ресторанти, офиси, барове.Какво получавате : Комплект от по инерция кораби от 6 части.Ние внимателно проектираме това влакче в увеселителен парк и вярваме в неговото качество.Аз също се надявам, че ще се радвате на този продукт.Ако имате никакви проблеми.Побързайте и натиснете, за да добавите в количката за пазаруване!Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще ви дадем задоволителен отговор. ▲Материал : керамика ▲Многофункционален →Дизайн етикети тапи за защита на вашите мебели. →Висококачествени материали, с висока ефективност на усвояване. →Лек, компактен, уникален и креативен подарък. ▲Пакетът включва →4-Piece Set увеселителен парк, без притежателя на ▲Място на използване →Подходящи за кухня, всекидневна, бар, семейство, кът за хранене и парти. ▲Инструкции за пране →Просто изплакнете и подсушете. ▲Забележка →Материал е лесно да се съборят, ако той се сблъсква с насилие на логистиката. →Дължи на различни марки монитори цвят увеселителен парк на кораба ще се различават малко от цветове на снимката.Моля, разберете. →Ако имате някакви въпроси или предложения относно каботажните, моля, свържете се с нас по електронната поща.Нашият екип ще ви даде задоволителен отговор в рамките на 24 часа.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.