• Ново
Dogxiong Logic Pro X Комбинации на клавиши PS Силиконова капачка клавиатура Клавиатурата Защита на кожата за MacBook Pro 16 (A2141), MacBook pro 13 [2020 г. година по-късно] (A2251/A2289)

Dogxiong Logic Pro X Комбинации на клавиши PS Силиконова капачка клавиатура Клавиатурата Защита на кожата за MacBook Pro

Оценки:
BGN 4.79

Продукти
В магазина

Най-добрият помощник за потребителите на Apple Logic Pro X-увеличете скоростта на тяхната работа, за да стане експерт.Повече никакви разочарования в търсене на това кой ключ е етикета на Logic Pro X. Всяка силиконова кожа Dog Xiong отлита в формата на топлина, за да се гарантира перфектна форма, след което всеки цвят боли, като ръчен экранированную силиконовата боя, която се затопля в силиконовата кожата на клавиатурата, за да се превърне в една, което го прави здрав, трещиностойкой и моющейся.Dog Xiong, изобретател на силиконови кожи, клавиатура, продължава да търси силикон с най-високо качество, за да осигури органично усещане за кашмир.Dog Xiong hand screen keyboard skins-това е занаят, който не може да бъде продублировано машини.Мека, ультратонкая и моющаяся.Богато на по-ниска дизайн височина ключ, за да ви даде най-доброто усещане за тип, особено след дълъг период на набиране на текст.съвместим с модели на тъчпада 2019 Mac Book Pro 16 инча (A2141) и модели на панела 2020 Mac Book Pro 13,3 " (A2251/A2289). 1 X Капак на клавиатурата.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.