• Ново
Liyafy пълзящо растение Притежателя на Лампи за Осветление Среда и Топлина Лампа 360 градуса Въртящ Регулируема Скоба UVB Лампа Крушка

Liyafy пълзящо растение Притежателя на Лампи за Осветление Среда и Топлина Лампа 360 градуса Въртящ Регулируема Скоба

Оценки:
BGN 7.98

Продукти
В магазина

Керамична корона лампи притежава висока устойчивост на топлина и осигурява висока степен на сигурност.Основата на притежателя, представлява скоба, можете да го повали на масата или на другия край на къщички за домашни любимци.Скоба е наистина добро силен натиск, можете да маневрира им около 361 градуса, за да намерят перфектния ъгъл.Керамично гнездо може да се използва с електрическа крушка, нагревател, ултравиолетова лампа, инфрачервен предавател и т.н. (ВНИМАНИЕ : Този притежателя лампи, топлина струва входно напрежение AC 110-130 В, максимална работна температура : 200℃.).Идеален за влечуги, земноводни, птици, риби и т.н. Описание : Изграден с метали и модерни процеси,конструкцията на вентилационните отвори, за да се предотврати прегряване на проводниците и ключа за управление осигурява висока степен на сигурност с UL изброени и CE сертификат Напълно регулируемата конструкция, по-дълги и регулируема метална поставка, може да се върти на 360° във всяка посока.Характеристики : Цвят : черен Материал : керамика и метал Дължината на тел : 5.9 ft /1.8 m нето Тегло : 280g Напрежение : 220 V.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.