• Ново
ZIIZZ Color Blind Glasses Клип HZ-054 Подходящ за хора, които съжителстват с късогледство/пресбиопией и цветна слепота (един клип)

ZIIZZ Color Blind Glasses Клип HZ-054 Подходящ за хора, които съжителстват с късогледство/пресбиопией и цветна слепота

Оценки:
BGN 30.86

Продукти
В магазина

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други. , ,ZIIZZ 2021 последният модел HZ-054. great подходящ за хора с късогледство/пресбиопией и далтонисти, съществуващи Ако носите очила, това скоба HZ-054 ще бъде много подходящ за вас.Червено-зелени очила HZ-054 са подходящи както за вътрешно така и за външно ползване, въпреки че те работят с най-добри резултати в по-светла среда.Тези очила ZIIZZ-чудесен и уникален подарък за хора с червено-зелената слепота, която ще им помогне да преживеят събитие, изменившее живота си.Насладете се на созерцанием наситени ярки цветове, които повечето хора са постоянно живеещи и възприемат за даденост.Защо не представите себе си или на близък човек промени живота подарък цвят.Сравнение на лещи HZ-054.На изображението по-горе, нормално зрение да види фигурата на "4284" от лявата страна.Ако виждате само номер от дясната страна, моля, изберете HZ-054. Сравнение на лещи HZ-054.На изображението по-горе, нормално зрение да види фигурата на "268" от лявата страна.Ако виждате само номер от дясната страна, моля, изберете HZ-054. Сравнение на лещи HZ-054.На изображението по-горе, нормално зрение да види фигурата на "602" от лявата страна.Ако виждате само номер от дясната страна, моля, изберете HZ-054.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.