• Ново
Стойка за чаши кафе на AJART (22.8/13 куки) Големи Организаторите и на Притежателя на Кафе Чаши за Съхранение на Стенен монтаж

Стойка за чаши кафе на AJART (22.8/13 куки) Големи Организаторите и на Притежателя на Кафе Чаши за Съхранение на Стенен

Оценки:
BGN 55.98

Продукти
В магазина

Титуляр на кафе чаши : багажник чаши за стените се използват за организиране и показване на вашите любими кафеени чаши, чаени чаши, чаши и т.н. Нека си кафе бар и кухня, повече не се объркват.Качество : Тази чаша рафтове за стена е с високо качество ковано желязо и високо качество на довършителните работи.Ръчно коване просто, за да го направи по-твърда и по-стабилна.DIY : Стенни стойка за чаши кафе на blackboard section осигурява по-голямо удоволствие САМ, можете да записвате добро настроение всеки ден (забележка : раздел blackboard стенни рафтове за чаши не е текст в завода, трябва да се подготвят свой собствен melovoe писмо).ПРОСТО : Ние сме задали два различни начина за инсталиране на притежателя на кафе чаши.Първо, това е традиционният винт, просто вверните винт в положение, което ще бъде установено.Вторият тип-това е лепило без маркировка, която може лесно да се монтират върху гладки стени, като плочки и стъкло.Не се притеснявайте : Ако има някакъв проблем или имате някакви предложения в процеса на използване на стенните рафтове за чаши, моля, уведомете ни, ние веднага ще се разберем с тях и ще ви дадем задоволително решение.Цвят : Черен.Форма : Кръгла Материал : Желязо.Максимум капацитет : 13. Пратката включва : . 1 X Кръгла поставка за чаши. 2 самонарезающих винта (1 инч). 2 X терморегулиращи винта(1 инч). 2 X Самозалепващи вита стикер.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.