• Ново
PH PandaHall 120 бр. 4 Размера Шнола За Коса Алигатор Метални Френски Фиби За Коса Празен Iron Правоъгълник Алигатор Фиби За Коса Занаятчийски Скоби за направи си САМ Клип За?

PH PandaHall 120 бр. 4 Размера Шнола За Коса Алигатор Метални Френски Фиби За Коса Празен Iron Правоъгълник Алигатор Фиби

Оценки:
BGN 10.39

Продукти
В магазина

Опаковка : предлага се с 120 броя Щипки за коса в 4 различни размера, като всеки размер от 30 броя, ярки и достатъчно, за да отговарят на вашите основната нужда декориране на вашата коса. 4 Размера : 1.5", 2", 2.3", 3" по дължината на голям асортимент от за прически и опашки.Различни размери могат да се срещнат за дебели и тънки косми.Красиви фиби за коса могат да ви помогнат да се свържат различни стилове прически, като елегантен, мил, сладък и така нататък.Лесна употреба : Всеки стяга се предлага с гама от всяка страна, което позволява да се засилят и/или консолидиране на тел или всеки друг материал.Те също могат да служат за задържане и разтягане в продължение на излишъка от лепило.Направи си САМ Hair Клип Craft : чудесно за закрепване на вашите накити за косата, като панделки, копчета, пера, скъпоценни камъни, цветя, апликации, празнични украси, ръчно изработени..и т.н. Идеален подарък : Можете да го направите специален подарък за своите приятели, семейства или близки, когато се сблъсквате с юбилей, рожден ден, цветя , Коледа.PH Panda Hall Желязна Шнола За коса Заключения, Френски Скоба За коса Заключения, Платинен Цвят, Platinum Size : около 39~78 мм; 6~9 мм; 120 бр./компл.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.