• Ново
Подмяна на UF система за филтриране на HYGINIC Ultra, елемент на патрона на продължителността на живот на 1 година, Под заместител на филтър за система за питейна вода на ми

Подмяна на UF система за филтриране на HYGINIC Ultra, елемент на патрона на продължителността на живот на 1 година, Под

Оценки:
BGN 100.66

Продукти
В магазина

【Slim Body Tankless Design】най-Новата конструкция на композитни филтърен елемент предоставя дизайн без резервоар за ултрафилтрация със система за почистване на под вода.Безцилиндровая дизайн може да ви помогне да спестите повече кухненско пространство и да се избегне замърсяване на водата.Като ви позволява да се насладите на голямо пространство за съхранение. 【Нулев коефициент на отпадъчни води】Филтър за вода под мивката има свръхестествени налягането на водата, можете да го инсталирате, без източник на захранване или напорного помпа, като се гарантира, че достатъчен брой минерална вода се предоставя семейство от 8 души всеки ден.Конструкция tankless приема предварителна технология за филтриране UF, за да получите голям брой высокомарочной минерална вода, за да се постигне zero коефициент на дренаж докато запазване на водата в най-голяма степен. 【Съвместима модел】Този взаимозаменяеми касета UF е съвместима само с HYGINIC WP-FR-521101 под системата за ултрафилтрация мивки, срок на услугата 1 година, предварително покритие тонер касета с един блок.Устройството е подходяща за пречистване на питейна вода в домакинства, хотели, болници и други предприятия и институции. 【Бърза и лесна смяна на】Можете да замените филтър за 3 секунди един завой.Никакви средства не е необходима, което спестява време и усилия.Предоставяне на разумен и удобен за ползване в зависимост от срока на експлоатация на комплект филтри за вода.Продуктът приема полу-пропускливи ультрафильтрационную мембрана с размер на порите от 0,01 до 0,1 микрона, която може да се филтрира 99% от вещества.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.