• Ново
PAOSIMI Смешни Coconut Beach Parrot inn On The Beach-Добре дошли в нашия Ool Pool Sign Кът Чанти за Жени, Мъже Многократно Изолирани Кът Кутии Контейнер Охладител Чанта с Цип за Офис На откри?

PAOSIMI Смешни Coconut Beach Parrot inn On The Beach-Добре дошли в нашия Ool Pool Sign Кът Чанти за Жени, Мъже Многократно

Оценки:
BGN 10.13

Продукти
В магазина

Капацитет : 5.1" X 7.87" X 8.66".Капацитет : Тази чанта е за вечеря изглежда малка, но с голям капацитет, тя може да пасва на вашия обяд-бокс, закуски, плодове и дори бутилка протеинового коктейл.С преден джоб може да сложите телефон, ключове, карти, малки кърпички и т.н., Мултифункционална : той изолира и издръжлив по природа, може да се използва с топла и студена храна, плат за по-дълго запазва храната си прясна.Нашите трапезни чанти са отлични за пикник по време на работа или на къмпинг.Удобно : този обяд мъкна лека и сгъваема, лесно се носи с себе си.Много е лесно да вземете със себе си навсякъде.Това е и чудесен подарък за вашите приятели или членове на семейството, оборудван с екологично чиста водоустойчива подплата от полиестер, която е мека, запечатани и лесен за почистване.Случай : Много е подходящ за опаковане на хранителни продукти и съдове за съхранение, когато сте на работа, в офиса, на плажа, в пътуванията си, на пикник в почивните дни, в къмпинг, в походи, риболов, колоездене и т.н.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.