• Ново
Быстроразъемный Ръчни инструменти, Въглеродна Стомана Удобен Ръчен Инструмент Барабанен Скоба за Работа на Машината за Мухъл

Быстроразъемный Ръчни инструменти, Въглеродна Стомана Удобен Ръчен Инструмент Барабанен Скоба за Работа на Машината за

Оценки:
BGN 6.07

Продукти
В магазина

По време на затягане на лоста се управлява по този начин, за да се предотврати въздействие върху функционирането заради странично сцепление.Пластмасова дръжка на капака за по-лесна, сигурна и удобна работа.Изработен е от въглеродна стомана, покрита с цинк за устойчивост на корозия.Устойчиви на вода и петна червени винил твърди ръчни дръжки.Идеална за бързо задържане на ламарина или печатни платки, за работа с машини, заваряване, прес-форми, монтаж на електронно оборудване и т.н. Странично монтиране на определяне тумблерный скоба, U-образна зажимная на планк,е много удобно.Изработен е от въглеродна стомана, покрита с цинк за устойчивост на корозия.Устойчиви на вода и петна червени винил твърди ръчни дръжки Са идеални за бързо задържане на ламарина или печатни платки, за работа с машини, заваряване, прес-форми, монтаж на електронно оборудване и т.н. По време на затягане на лоста се управлява по този начин, за да се предотврати въздействие върху функционирането заради странично сцепление.Странично монтиране на определяне тумблерный скоба, U-образна зажимная на планк,е много удобно.Пластмасова дръжка на капака за по-лесна, сигурна и удобна работа.

Подробности

Type:
GH-101-A
Holding capacity:
50 kg
Material:
stainless steel + galvanized iron
Rod width:
10 mm/0.4 in
Controllable pitch:
30 mm/1.2 in
Screw model:
M5*40
Apron height:
12 mm/0.5 in
Base width:
34 mm/1.3 in          pitch
Base length:
21 mm/ 0.8 in         pitch
Total length:
51 mm/2 in
Vertical height:
80 mm/3.1 in
Applicable machine:
broaching machine
Package List:
1*Clamp :
2*Spacer :
1*Apron :

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.