• Ново
BEZGAR Remote Control Car - 1:24 Scale Lambor GTE Electric Sport Racing Toy Car Model Vehicle , 2.4 Ghz Licensed RC Car Series for Girls and Boys Age 8 9 10 11 12 Years Holiday Ideal Gift

BEZGAR Remote Control Car - 1:24 Scale Lambor GTE Electric Sport Racing Toy Car Model Vehicle , 2.4 Ghz Licensed RC Car

Оценки:
BGN 15.19

Продукти
В магазина

【ОФИЦИАЛНО ЛИЦЕНЗИРАН 】Намалена до 1/24 в съответствие с истински GT3; размер на модела GT3 е 7,52×3,54×2,09 инча;Също така, тази кола с дистанционно управление и има атрактивен дизайн.Неговата структура и обработка на повърхността е много деликатен, а съотношението на предната и задната части е много хармонично.Това е истински състезателен автомобил, с идеален външен вид. 【СТАБИЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ】За да се осигури най-доброто от игрите, предните и задните колела на автомобила с дистанционно управление имат вградена система за пружинна окачване, за да се симулира ефект на шофиране реално на автомобила, намаляване на повреда на вътрешното електронно оборудване, когато се сблъскат, да се осигури стабилна движение на качеството и направи колата да работи гладко и е с по-дълъг срок на експлоатация. 【СИГУРНО И НАДЕЖДНО КАЧЕСТВО на】Мек PVC материал и елегантен външен вид може да е добре запазват формата си при повтарящи се неравности, и това е абсолютно безопасно за децата.Заоблени ръбове защита на децата от надраскване, което позволява напълно да се насладите на всеки вълнуващо преживяване при шофиране. 【EXPERIENCE the ULTIMATE CONTROL】дистанционно управление на честота 2.4 Ghz без смущения прави колата е готова за работа по всяко време; вращатель дистанционно управление подвижна и може да превключвате между леви и десни дистанционно управление, който е удобен и за левичари.Той разполага с функция за регулиране директно, обратно, на ляво и дясно на завоя кола с дистанционно управление; скорост 6 км в час и обхват на управление на до 80 фута осигуряват стабилен и по-широк обхват на управление за игра. 【НАЙ-ИДЕАЛНИЯТ ПОДАРЪК ЗА ДЕЦА】Играчка дистанционно управление на автомобил включва : 1* дистанционно управление за автомобил, 1*, дистанционно управление 1* ръководство за потребителя, 1* отвертка.Батериите, необходими за кола и дистанционно управление в комплекта не са включени.Тази кола с дистанционно управление лесен за работа и е с гладка структура.Това е най-добрият избор за детски рожден ден, Коледа и други празници подаръци.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.