• Ново
На редакционната кукла Стопанска жена 12,20 Висока кукла-топло на чайника.Начало декор кухня.Подарък за спомен авторски ръчно изработени.Ръчно изработени в Русия.

На редакционната кукла Стопанска жена 12,20 Висока кукла-топло на чайника.Начало декор кухня.Подарък за спомен авторски

Оценки:
BGN 79.20

Продукти
В магазина

☆Изцяло ръчно изработени.Кукла, изработена изцяло на ръка.От формоване и боядисване на главата до шивашки. ☆Порцеланова глава и ръце.Лицето на всяка кукла нарисовано художник. ☆Кукла-топло в чайник се използва за запазване на топлината в чайника, и да служи като чудесен атрибут на интериора, а също така ще създаде приятна атмосфера руски пиенето на чай в дома си. ☆Долната пола, изработена от памучен плат, ватирана синтетичен подложка. ☆Всеки модел кукли напълно эксклюзивна, обмислен всеки детайл. ☆Ръчно изработени в Русия.ВЪЗРАСТ 3+ РАЗМЕР : 12,20 инча (31 cm) Височина, 8,66 инча (22 см) Широчина, 8,66 инча (22 см) дължина.Дизайнерски кукла-топло на кана "Стопанска съпруга" ще ви напомня за старата руска традиция, като същевременно чудесна декорация на кухня или трапезария.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.