• Ново
ARTIBETTER Пръстен Носилка Размер Лупа Редуктор с 13 бр. Пръстен Кръгове, Пръст Годежен Пръстен Sizers Лупа и Редуктор Пръстен Размер Регулатор Бижута Като Инструмент

ARTIBETTER Пръстен Носилка Размер Лупа Редуктор с 13 бр. Пръстен Кръгове, Пръст Годежен Пръстен Sizers Лупа и Редуктор

Оценки:
BGN 26.16

Продукти
В магазина

Изработен от желязната материал, околовръстен размер на носилка характеризира се с висока твърдост и стабилност.Регулиране на размерите на пръстените, бързо и точно, отличен за бижута магазини, сервизи и лична употреба.Двоен инструмент : много трудозатратно увеличаване и намаляване на размерите на пръстените " с помощта на тази машина.Можете да увеличите размера на пръстена с помощта на висококачествени вертикални дорник и да го намали с използване на трайна опорна плоча в няколко стъпки.Просто сложете пръстен на вертикална оправку, отодвиньте дръжка назад, след това обърнете пръстен и повторете упражнението.Този околовръстен носилка е ръчно мощен инструмент за увеличаване на пръстените".чудесен подарък за приятелите си, които правят пръстени.Пръстен Носилка Размер Лупа Редуктор с 13 бр. Пръстен Кръгове, Пръст Годежен Пръстен Sizers Лупа Редуктор Пръстен Размер Регулатор Бижута Инструмент Характеристики : Цвят : Асорти цвят Материал : Желязо Размер : About17. 50 X 11. 00 X 9. 20cm/ 6. 88 X 4. 32 X 3. 62in Направени от железен материал, носилки размер на пръстена се характеризират с висока твърдост и стабилност.Регулиране на размерите на пръстените, бързо и точно, отличен за бижута магазини, сервизи и лична употреба.Двоен инструмент : много трудозатратно увеличаване и намаляване на размерите на пръстените " с помощта на тази машина.Можете да увеличите размера на пръстена с помощта на висококачествени вертикални дорник и да го намали с използване на трайна опорна плоча в няколко стъпки.Просто сложете пръстен на вертикална оправку, отодвиньте дръжка назад, след това обърнете пръстен и повторете упражнението.Кръст Бод Пакет, включително : 1 x безименен пръст лупа 13 x пръстен кръгове.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.