• Ново
KELUNIS TV Screen Protector, Против Blue Light Anti-Glare Screen Protectors Panel Eye Protection Film for LCD, LED, OLED & QLED 4K HDTV,40(875483)

KELUNIS TV Screen Protector, Против Blue Light Anti-Glare Screen Protectors Panel Eye Protection Film for LCD, LED, OLED

Оценки:
BGN 34.56

Продукти
В магазина

★ Подходящ за размери на екрана : 32 инча-75 инча протектор на екрана на телевизора, моля измерете вашия монитор, преди да поръчате, за да се гарантира правилното засаждане. ★ Антисиня светлина/Анти радиация : Анти синята светла лента на протектора на екрана на телевизора приема анти синьото светло покритие за да филтрирате увреждане на 380-495nm къси вълни синя светлина към очите. ★ Антибликовая/антибликовая : матова повърхност на телевизионни филма може да се намали отражението, което екран, както и отслаби яркостта на led подсветката на екрана, така че светлината на екрана нежни и не заслепяваща, премахване на умората на очите. ★ Ултра ясна визия : Ние осигуряваме отлична пропускаемость цвят с дебела екрана.Применитесь към хората, които дълго работят в предната част на екрана, на хората, които имат нужда от силна цветова изразяването. ★ Лесна инсталация, липса на мехурчета : четирите краища на защитния екран представлява тънка двупосочна лента, която може да се прилага многократно, не оставяйки следи, и на нея не може да напусне мехурчета въздух.Защита на екрана на телевизора, от синя светлина се предпазва зрителите от вредната синя светлина; Предпазва дисплея на телевизора/ монитора от случайни повреди/ драскотини и пръстови отпечатъци.Specifications Material : PETColor : Blue Light Thickness : 0.24 Ммпожалуйста, измерете монитор и вътрешен екран, преди да купите, без рамка.За инсталацията : 1. Почистване на важно Защитно фолио на екрана ще ви бъдат доставени с кърпички, моля, уверете се, че сте се изчистили монитор преди да се залепи фильтр2. Защитно фолио телевизора е защитен другите две прозрачни филм по средата.Моля, не забравяйте да откъсне вътрешен слой.След като тв филм напълно прикрепится на екрана, премахване на външния слой.За опаковката : Здрава опаковка цилиндрична форма с инструменти за улесняване на инсталацията.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.