• Ново
GAOMON S630 Android OS Поддържа Графична Дръжка Таблет с 4 Бързи Клавиши 8192 Нива на Налягане Без Батерии Писалка за Дигитално Рисуване за Начинаещи Osu Gaming, 2D и 3D Анимация

GAOMON S630 Android OS Поддържа Графична Дръжка Таблет с 4 Бързи Клавиши 8192 Нива на Налягане Без Батерии Писалка за

Оценки:
BGN 26.39

Продукти
В магазина

【, РАБОТНА площ : 5"X3.2"】 : по-МАЛКО от GAOMON S620 PEN TABLET.【AP32 PASSIVE PEN】-Дръжка без батерии носи голямо удобство. 【8192 LEVEL PEN PRESSURE 】Това ще ви даде прецизен контрол, по-естествени линии и повишаване на творческата си производителност. 【СКОРОСТ ДОКЛАД 266 PPS】【4 ЕКСПРЕС-КЛЮЧ】 в голяма степен за подобряване на вашия работен поток.l Рисуване за начинаещи Osu Gaming, 2 D и 3 D Анимация. 【HUMANIZED DESIGN】- 4 гумени създадени за осигуряване на стабилност на таблета от чехли. 【СЛАДКО DESIGN COVER SHEET】ЗА разлика от предишния напълно черно заглавие лист, ние сме разработили хитър planet и alien cover sheet за S630.【ПОДКРЕПА ЗА ЛЯВАТА И ДЯСНАТА РЪКА】【РАБОТНА ЗОНА】 : 129.2x80.На 8 мм работна площ при използване с компютри. работна площ 80.8x45.4mm при използване с вашия мобилен телефон.【6 ММ ДЕБЕЛИНА】 【MICRO USB КАБЕЛ】【ЩЕПСЕЛА И ДА ИГРАЕ, ЛЕСНО ДА ПЕРСОНАЛИЗИРАТЕ】. 【СЪВЕТИ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕ С УСТРОЙСТВА ANDORID】Уверете се, че вашето устройство с Android поддържа функцията OTG.Работна зона за вашия телефон Android е 80,8*45,4 mm. Експрес-ключове няма да работят.Не е необходимо да инсталирате драйвер GAOMON в режим на телефона. 【ТРЯБВА да ЗАКУПИТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ USB адаптери】 USB адаптери не са включени в опаковката.Моля, купете допълнителни USB адаптер за използване с вашия телефон. 【СЪВМЕСТИМОСТ И ПРИЛАГАНЕТО на】 - Той работи за Windows OS 7/8/10 или по-висока и mac OS 10.12 или по-висока.Android OS 6.0 или по-висока.Работя с повечето художествени програми. 【ЗА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ И СРЕЩИ】GAOMON S630 се използва широко в онлайн-образованието и дистанционно среща, на електронен подпис.Той работи с повечето програми на живо онлайн срещи. 【ЗА ДИГИТАЛНО ИЗКУСТВО И ТВОРЧЕСТВО】 - Не само за начинаещи, но и за специалисти в областта на дигиталния рисуване, скициране, графичен дизайн, 3 D-изкуство, анимация и т.н. 【ЗА Osu! & GAMING】-Това е голяма помощ за игри в художествена игра Osu!.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.