• Ново
Xspeedonline за Xbox 360 Кабел Xbox 360 USB зарядно устройство Безжичен Контролер за Смяна на Зарядно Устройство, Кабел за Възпроизвеждане на Данни, Синхронизация, Зарядно Устрой

Xspeedonline за Xbox 360 Кабел Xbox 360 USB зарядно устройство Безжичен Контролер за Смяна на Зарядно Устройство, Кабел

Оценки:
BGN 11.19

Продукти
В магазина

✪USB кабел ви позволява да зареждате безжичен контролер x Box 360 на Microsoft по време на игра. ✪Съвместимост за Microsoft : Xbox 360, за Xbox 360 Slim. ✪Нов универсален безжичен контролер кабел, съвместим с Micro Soft за x Box 360. ✪Никога не разрежда батерията отново, докато сте на път да се удари в окончателния си сметка. ✪Пакет включва : 2 x черен безжичен контролер кабел за зареждане.Функция : Съвместима с : за Xbox 360 на Microsoft Xbox 360 Slim.НЕ е съвместим с : не за Microsoft Xbox, Xbox One.USB кабел ви позволява да зареждате безжичен контролер x Box 360 на Microsoft по време на игра.Зарежда безжични контролери за XBOX 360 през всеки USB порт.никога не разряжает батерията отново, докато сте на път да се удари в окончателния си сметка.Led индикатор : зареждане(червено), пълно зареждане(зелен).Дължина на кабела : 4,92 метра/1,5 м. Само за аксесоари; безжичен контролер в комплекта не е включена.Опаковъчен лист : 2 x кабел за зареждане, кабел за XBOX 360 Черен.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.