• Ново
TreasLin HDMI KVM превключвател USB Ключ 4 HDMI 1 Монитор на 4 Общ КОМПЮТЪР, монитор, мишка, Клавиатура, принтер, USB Диск, 4k@60hz 4:4:4HDR KVM за 4PC/Server/DVR/NVR,поддръжка Кнопочного Превключва?

TreasLin HDMI KVM превключвател USB Ключ 4 HDMI 1 Монитор на 4 Общ КОМПЮТЪР, монитор, мишка, Клавиатура, принтер, USB

Оценки:
BGN 63.99

Продукти
В магазина

【Smart Console Managemant】той може да комбинирате забавление с работата,без контрол между работа и игри.【HDMI2.0 4 : 4 : 4】 основната тенденция HDMI2.0 подобрява оперативната съвместимост пълна поддръжка на 60 кадъра в секунда с висока скорост на показване 4 пъти 1080 P, поддържа HDR 10 и Dolby Визия, той може да види всеки детайл на снимката и ви носи най-доброто визуално преживяване. 【Съвместимост с операционната система】Поддържа Unix / Windows / Debian / Ubuntu / Fedora / Mac OS X Raspbian / Ubuntu за Raspberry Pi и други операционни системи, базирани на Linux. 【Няколко техники за преминаване hot plug】подкрепа на лентата с бързи клавиши, за да преминете и keyborad hot-key switch.тя не трябва да се изключва kvm суич и компютърен домакин, записващо устройство, твърд диск и друго оборудване, вие можете да увеличите или намалите обзавеждане по всяко време. 【Share USB 2.0 Устройства】4 бр могат да споделят 2.0 устройство, като например скенер/USB диск/USB HDD/ 3 D принтер монитор фотоапарат.сортиране на вашите устройства може да подобри вашето обучение и ефективността на работата. 【4 In 1 Out HDMI KVM Switch】се Използва 1 комплект управление на клавиатура и мишка 4 устройства HDMI(PC,TVBOX,.. DVR), можете свободно да превключвате на 4 устройства.Това ще ви спести място и време, ще направи живота ви много по-умни, по-лесно. 1. Спестяване на пространство.намаляване на броя на клавиатури, мишки и монитори може да се освободи много място за допълнителни сървъри и да ви спести много време, разходи. 2.повишаване на ефективността на работата.Това може да се постигне с помощта на комплект клавиатура, мишка, монитор, състоящ се от конзола за засаждане на всички машини, задължително значително ще се подобри системата и ефективност на работа. 3.Укрепване на управлението.Повишаване на ефективността на работата означава добро управление на ресурсите, която подобрява стабилността и сигурността на тези системи.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.