• Ново
Xbox Series X Skin Stickers Decal Full Body Рибка Cover for Microsoft Xbox Series X Console Controllers and (Американски Флаг)

Xbox Series X Skin Stickers Decal Full Body Рибка Cover for Microsoft Xbox Series X Console Controllers and (Американски

Оценки:
BGN 15.19

Продукти
В магазина

Гладък и тънък винил стикер предпазва конзола и контролер Xbox Series X от прах, отпечатъци от пръсти и драскотини.Лесен за използване, залепен, почистват и се отстранява, не оставя лепкави следи.Освен на стикери за конзола и контролер,вие можете да направите своя контролер по-персонализирани.Точно изсечен за Xbox Series X, лесен достъп до всички данни и бутони.Предлага се с 1 конзола черупка и 2 ръководители на кожата.Инструкция : - Измийте си ръцете и подсушете.- Почистете устройството с мека кърпа и се уверете, че на повърхността на конзолата няма прах. Отстранете кожата на хартиения лист и да я залепите на вашето устройство.Кръст Бод Пакет : Конзола кожа *1, контролер на кожата *2 Забележка : Конзолата и контролери в комплекта не са включени.Това е просто етикет, а не от твърда обвивка.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.