• Ново
Екран Протектор за Lenovo Yoga C940 14 2 в 1 Лаптоп Пълен Анти Синьо Синя Светлина Протектор на Екрана И Кутията на Клавиатурата, Йога C940 14IIL Защита на Очите Протектор на Екра?

Екран Протектор за Lenovo Yoga C940 14 2 в 1 Лаптоп Пълен Анти Синьо Синя Светлина Протектор на Екрана И Кутията на Клавиатурата,

Оценки:
BGN 11.19

Продукти
В магазина

☞КОГО ПОВЕЧЕ НУЖДА от ФИЛТЪР СИНЯ СВЕТЛИНА-страдащи от безсъние, студентите, офисному персонала, любителите на игри, мода красота, бременните жени, възрастните хора, отфильтруйте синя светлина и махнете компютърно напрежение в очите, за да ви помогне да спите по-добре. ☞ОБЛЕКЧАВАНЕ на УМОРАТА на ОЧИТЕ И ПОМОГНЕТЕ на РУКАВУ по - ДОБРЕ- гениален 8-слойный дизайн, нашата защита на очите против light blue screen protector 100% Блокиране на опасни ултравиолетова светлина и на практика блокира най-опасната синя светлина HEV 380-495 нм и електромагнитна радиация, помага да се блокира електронни опасност. ☞ANTI GLARE ANTI STRONG LIGHT РАЗМИСЪЛ -за разлика от други стъклени или полиетиленови покрития, нашият анти-синя светлина протектор екран с матово покритие против отблясъци ефективно намалява визуалните смущения, причинени от силната светлина от екрана в условия на висока осветеност. ☞ОЛЕОФОБНОЕ ПОКРИТИЕ - водеща в производството на висока твърдост с технологията на отделяне на масления слой MUBUY INC, тя ще отделя масло, пот и вода, при ежедневно използване, може просто да избършете с чиста кърпа, за да го направи по същия чиста, като нова. ☞WORRY FREE 180-DYAS– можете да получите протектор на екрана*1 капак на клавиатурата*1 Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, нашият екип поддръжка на продавача ще ви помогне навреме.Умората на очите, сухота и други явления.Зрителната умора влошава поражението на макулната област.Нощен екран нарушава съня.Компютър, мобилен телефон, игрови автомати, телевизор и т.н. Какво е Синята светлина?.Синята светлина е с дължина на вълната от 380 nm до 495 нм и е высокоэнергетический син лъч, известен още като "высокоэнергетический видима светлина" (HEV), shortwave синя светлина от 400 до 450 нм е най-вредно за ретината, излагането на синя светлина може да предизвика очни заболявания, физиологичен цикъл, не може под спи през нощта.Излагането на синя светлина може да се дължи?Спад или загуба на зрението.Умората на очите, сухота и други явления.Зрителната умора влошава поражението на макулната област.Нощен екран нарушава съня.Основните източници на синя светлина в ежедневието.Компютър, мобилен телефон, игрови автомати, телевизор и т.н.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.