• Ново
Бели пощенски тръба Aviditi с главни букви, 1 1/2 x 36, опаковка по 50 броя за доставка, съхранение, разпространение и защита на документи, чертежи и плакати

Бели пощенски тръба Aviditi с главни букви, 1 1/2 x 36, опаковка по 50 броя за доставка, съхранение, разпространение и

Оценки:
BGN 94.02

Продукти
В магазина

Атрактивни бели пощенски тръба отлични за съхранение или доставка на плакати, рисунки и т.н., 3-слойная спирала намотанная конструкция за издръжливост.Бели капачки челни (в комплекта) защелкиваются на място, за да здраво, за да запази съдържанието. Спирала намотанная древесноволокнистая плоча с дебелина 0,060 инча.Мерки дължина 36 см и ширина 1-1/2 инча.Aviditi P1536 W Бели пощенски тръба с главни букви.Атрактивни бели пощенски тръба отлични за съхранение или доставка на плакати, рисунки и т.н., 3-слойная спирала намотанная конструкция за издръжливост.Бели капачки челни (влизат в комплекта) защелкиваются на място, за да здраво, за да запази съдържанието. Мерки дължина 36 см и ширина 1-1/2 инча.Богат избор на размери на разположение за настаняване на най-често срещаните теми.Тези атрактивни, истински бели тръби имат лъскава довършителни работи и производство на първокласно впечатление.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.