• Ново
EuroFone S2 Мотоциклет Шлем Домофонна система, Bluetooth 5.1 чип, 2 Ездач домофон Говорител с Микрофон 2 в 1(меки и твърди микрофон),водоустойчив слънцезащитен и прахоустойчив (?

EuroFone S2 Мотоциклет Шлем Домофонна система, Bluetooth 5.1 чип, 2 Ездач домофон Говорител с Микрофон 2 в 1(меки и твърди

Оценки:
BGN 63.99

Продукти
В магазина

1.Специализиран в обломоках, добри на повече енергия опазване право, ниски забавяне, нито един шум, и стабилизирането на висококачествена аудиопередаче,може да активира гласовия помощник на телефона (Siri) функция, която ви позволява да постигнете абсолютен (hands) свободно. 2.Поддръжка на IOS, някои система Android слушалки захранване на дисплея,проверете нивото на зареждане на батерията по всяко време, на всяко място, от пръв поглед,може да се свърже с 2 мобилни телефона едновременно/Може да се свърже с GPS,два мобилни телефона, могат да бъдат свързани за управление на основните функции на мобилен телефон, като например : (на глас) набор или (автоматично). 3.Безжично свързване към GPS - навигатору чрез Bluetooth, слушане на информация за навигация в слушалките в реално време,може да се използва по време на зареждане,водоустойчив IP67, дъжд и сняг и не се страхува от пясък и прах. 4.Обновен дизайн течно инжинерство използва в едно време, което значително намалява съпротивлението на вятъра, и появата и силата съществуват,многофункционални бутони с големи въртящи се части, удобна и бърза дейност на ски, безопасни и надеждни и традиционно штейновым черен процеса на мухъл картини на огъня, на надраскване устойчив, non-оксидативен и лепкава, задържан лукс. 5.800 ма супер-капацитет акумулаторна полимерна литиева батерия,слушалка с микрофон 2 в 1 (меки и твърди микрофон ),800-1000 метра домофон разстояние,междуселищни домофон за 2 ездачи.аксесоари за мотоциклети каска Bluetooth домофонна система, подкрепа за слушалки 3 слушалки на английски,два с помощта на два ключа; разстояние до 1200 м Bluetooth-връзка за телефона, функцията за телефон, музика и други операции.Превключване между музика, домофон и телефонни функции.Функция за намаляване на шума DSP, эхоподавления и потискане на шума.Водоустойчив рейтинг : IP67 Вградена функция FM радио.Подкрепа за сдвояване с други брендовыми Bluetooth домофонна включва SENA, CARDO и на целия китайски марка на Bluetooth interphone, както и обикновена мобилни Bluetooth слушалки.Подкрепа за свързване на конвенционални radio control ПР интерком; и функция за смесване.Натиснете, за да влезете в една фабрика, режим на самодиагностика, може да работи за разкриването на ключа.Характеристики На Techlogy : 1. Работен обхват : до 10 m; 2. Bluetooth : най-новият 5.1 v, чипсет Quacomm 3 КСО. Диапазон на предаване(Hz) : 2.4 Ghz, 4. Чувствителност : -83d Bm 5. Вградена литиева батерия от 3.7 V, 800m A, уведомление за ниска мощност. 6.Време на изчакване : 400 ч 7. Време на разговор : 22 часа на 8. Време за зареждане : 2.5 часа.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.