• Ново
Doumeny Be Mine Burlap Banner Valentine 's Day Bunting Banners Be Mine Bunting Garland with Heart for Valentine' s Day Party Engagement Bridal Shower Photo Props Anniversary Home Mantle Fireplace Decor

Doumeny Be Mine Burlap Banner Valentine 's Day Bunting Banners Be Mine Bunting Garland with Heart for Valentine' s Day

Оценки:
BGN 5.59

Продукти
В магазина

Какво получавате : Елате с 1 парче червено и черно банер с надпис"Be MINE", е чудесно за създаване на купоните в "свети Валентин".Размер : Всеки размер хартата км / 13x18cm / 5.1'x7. 08', интервал на всеки хартата може да се регулира лесно, банер лесно се прикрепя и самостоятелен, и удобен за употреба.Лесна употреба : Банер Be Mine идва с предварително събрание, не само не се изисква.Можете да се мотае овесена каша във вашата трапезария, каминном камината, на прозореца, на стената, се прилага външно верандата, десертни маси, фуршетных маси, кошници столове, кухненски шкафове, коридор, мебели или се използват като най-страхотните фотофона, който ще стане прекрасно допълнение към вашия бижутата на св.Валентин.Материал : Състои се от плат.Високо качество и възможност за повторна употреба.Лесно за вас, за да създадете специални и запомнящи се моменти за вас и вашите любовници.Перфектна украса : Отлично допълнение декор за Деня на Свети Валентин, предложение за брак, сватба, годеж, годишнина, сватба душ и т.н. Ден на св. Валентин тема украса : Тези висящи гирлянди отпечатани сладки букви "БЪДИ МОЯ", пълен с романтично чувство, което прави фестивал или дейности, по-ярки, лесно може да изразяват любовта си.Банер идва с предварително събрани, не САМ от купувача не се изисква.Просто извадете го и намерете добро място да се мотае.можете също така да персонализирате пространството между флаговете в зависимост от вашите предпочитания Подходящите случаи : Можете да поставите банери овесена каша в дома си като декор в "свети Валентин" за създаване на сладки атмосферата, която също може да се прилага и за украса на годеж, сватба, меден месец и юбилей.Спецификации : Размер : Всеки банер (д х Ш) : 13x17cm / 5.1x6.7inch Материал : банери-плат, кабел - шнур, Цвят : червен,черен,бял Количество : 1 бр моля, Обърнете внимание : Може да има грешки на измерването до известна степен се дължи на ръчно измерване.Без риск децата трябва да играят под надзора на възрастни.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.