• Ново
Kipp 03089-17410 че индексите на буталото от неръждаема стомана, Естествена повърхност, Кратката версия е, Дърпане и дръжка, стил C, Стопорный болт не е подправен Метричен, ?

Kipp 03089-17410 че индексите на буталото от неръждаема стомана, Естествена повърхност, Кратката версия е, Дърпане и дръжка,

Оценки:
BGN 96.53

Продукти
В магазина

Изпълнение от неръждаема стомана, стопорный болт не закалени : резьбовая буш 1.4305, стопорный габър 1.4305. Грибовидная дръжка от антрацитово сиво термопластични.Изпълнение от неръждаема стомана, стопорный болт не закалени : натурална украса, стопорный болт се ограничава.Индексирующие плунжеры се използват, за да се предотврати всяка промяна на позицията, поради страничните сили.Ново положение за заключване може да бъде установена само след като болт е бил изключен ръчно.Стил C или D се препоръчва за приложения, в които болт е забранено в продължение на дълго време и един болт не трябва да се скача назад.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.