• Ново
Модул от това да steckel 5.8 грама, Преносим модул Това Steckel Импортира за гледане

Модул от това да steckel 5.8 грама, Преносим модул Това Steckel Импортира за гледане

Оценки:
BGN 21.19

Продукти
В магазина

【Малък и преносим】Този модул на адаптера точки малка и преносима, тя няма да отнеме много място за очила. 【5.8 G система на приемника】Този модул на адаптера точки може да използвате fatshark или друга трета страна интерфейс 5.8 G система на приемника. 【Повече удобство】Този модул на адаптера точки е лесен за инсталиране и демонтирането, осигурявайки повече удобство. 【Здрав и издръжлив】Този модул на адаптера за очила, изработени от електронни компоненти и гума, която е стабилна и дълготрайна. 【За гледане или запис на】Удобно да прехвърляте видео и сигнали на екрана FPV Flying glasses за гледане или запис.Функция : 1. Този модул на адаптера точки може да използвате fatshark или друга трета страна, системата приемник интерфейс 5.8 G. 2. Удобно предава видео и сигнали на екрана FPV flying glasses за гледане или запис.3. Този модул на адаптера за очила, изработени от електронни компоненти и гума, която е стабилна и дълготрайна.4. Този модул на адаптера точки малка и преносима, тя няма да отнеме много място за очила.5. Този модул на адаптера точки е лесен за инсталиране и демонтирането, осигуряващи по-голямо удобство.Спецификация : Тип елемент : Очила адаптер Module Material : Електронни компоненти и Rubber Colour : Black Power Input : 2 S-4 S (DC5.5 x 2.1)Вътрешно напрежение : 5 V 3 V (с Pad може да бъде изход)Изходна мощност : 2 S-4 S (DC5.5 x 2.1)Вход за сигнал : Стандартен порт прием Fatshark, включително и на третата Вечер приемници : Reaxacc Яростни и т.н. Изход за сигнал : стандартен аудио, видео Приложими модели : за FIMI X8 MINI Осъществяване списък : 1xflight очила адаптер Module1 x Cable1 x Мощност Cable1 x двустранен лепило Tape1 x шестостенния ключпримечание : 1. В комплекта не са включени дроны2. Изображението може да не отразява действителния цвят на обекта се дължи на различни осветление и разлики между дисплеи.

Подробности

Item Type:
Glasses Adapter Module
Material:
Electronic Components and Rubber
Colour:
Black
Power Input:
2S-4S (DC5.5 x 2.1)
Internal Voltage:
5V 3V (with Pad Can Be Output)
Power Output:
2S-4S (DC5.5 x 2.1)
Signal Input:
Standard Fatshark Receiving Port
Including Third Party Receivers:
Reaxacc Furious, Etc.
Signal Output:
Standard Audio, video
Applicable Models:
For FIMI X8 MINI
Package List:
1 xFlight Glasses Adapter Module1 x Cable :
1 x Power Cable :
1 x Double Sided Adhesive Tape :
1 x Hex Wrench :
1. The delivery does not include drones2. Pictures may not reflect the actual color of the object due to different lighting and differences between displays. :

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.