• Ново
Fansipro Waterproof Saucer, Комплекти, аксесоари за Сладкарството; Вили; Места за печене; домакинство; Компания, 20x180(ММ), Бял с 6 бр.

Fansipro Waterproof Saucer, Комплекти, аксесоари за Сладкарството; Вили; Места за печене; домакинство; Компания, 20x180(ММ),

Оценки:
BGN 44.16

Продукти
В магазина

Можете да го прибират и съхраняват, за да се пести място.Тя може да се увеличи капацитетът за дизайн на голям калибър.Хранителни контактни материали-това е хигиена и безопасност.Тя толкова е здрав, че е невъзможно да се разбие на парчета.Той притежава добра маслостойкостью благодарение на своето високо качество и утолщенному материал.Подходящи за тези случаи : Сладкарница; Вила; Място за печене; домакинство; Компания; Кухня; Ночлежка-Ресторант-Хотел; Кулинария Цвят : бял Материал : хартия Форма на продукт : Форма на кръг Напълно нето Тегло : 90(г) Височина на продукта/дебелина : 20(мм) Диаметър на продукта : 180(ММ) кръст Бод Пакет Списък : 6 бр. Съдове за готвене Маса плот, Плот и Кухненски прибори Описание : можете да Го добавяте и съхранявате за пестене на място.Той може да се увеличи капацитетът за крупнокалиберной дизайн, хранителни контактни материали са гигиеничными и безопасни.Тя толкова е здрав, че е невъзможно да се разбие на парчета.Той притежава добра маслостойкостью благодарение на своето високо качество и утолщенному материал.Естествени материали, без специфичен мирис.Може да се използва за съхраняване на различни продукти без да се засяга чувството за вкус.Гладка и кръг, без порязвания на ръцете.Може да се използва за боядисване.Лесно да се получи.Предупредителни съвет : Не поставяйте го на високо място, за да се избегне нараняване.В името на вашата физика, моля, сменяйте купа.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.