• Ново
Luxrite A19 Led крушка 60 Вата Еквивалент на 3000 До Топло бяло затъмняване, 800 лумена, Стандартна led лампа 9 W, E26 база, Energy Star, Закрит лампа Номинален, идеален за лампи и осветле?

Luxrite A19 Led крушка 60 Вата Еквивалент на 3000 До Топло бяло затъмняване, 800 лумена, Стандартна led лампа 9 W, E26

Оценки:
BGN 10.39

Продукти
В магазина

✔НАЙ-ЯРЪК ви дава 800 лумена ясно, качествено осветление, което е идеално за всяка атмосфера и по-ярка, отколкото вашата стандартна led лампа A19.Осигурете повече светлина в кухнята, спалнята, дневната, офиса или всяко друго място за по-светло домашно осветление. ✔DIMMABLE - Контролира яркостта на вашите настолни лампи и домашно осветление с възможност за намаляване от 100-10% светлинна мощност.Задайте си led крушки A19 dimmable в зависимост от настроението ви и всеки път, насладете се на приятна атмосфера. ✔СПЕСТЯВАНЕ на ЕНЕРГИЯ - Снизьте на консумацията на енергия от 85%, когато се замени 60-ваттную крушка с нажежаема жичка на 9-ваттную светодиодна крушка A-19.Веднага намалете стойността на вашите сметки за електроенергия, като инвестиции в енергоспестяващи led крушки. ✔Постоянна СВЕТЛИНА - Построен е с поразително живот на 25 000 часа, което означава, че замяната не е необходимо в рамките на следващите 22 години.Всяка led лампа e26 служи в 10 пъти по-дълго, отколкото традиционните лампи с нажежаема жичка с мощност 60 Вата. ✔НАДЕЖДНО ОСВЕТЛЕНИЕ - нула трептящи светлини, нула напрягающих окото отблясъци и нула притеснения с топло бяла led светлина, която осигурява високо качество на вътрешно и външно осветление.Всяка крушка бързо да се инсталира, работи в затворени светильниках, има класация на Energy Star, идва по стандарт UL за вашата безопасност и е с гаранция 3 години.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.