• Ново
Подложка За рязане, A5 Подложка За Рязане Нескользящий с 4 X Подложка за рязане на Занаятчийска Хартия Резба за Резби Уплътняване за Рисуване

Подложка За рязане, A5 Подложка За Рязане Нескользящий с 4 X Подложка за рязане на Занаятчийска Хартия Резба за Резби

Оценки:
BGN 22.79

Продукти
В магазина

Добро качество и самолечение, не оставя следи след рязане и повторно намаляване не е засегната.С размер A5, лесен за носене и съхранение, удобен за използване и с добра производителност.Дъска за рязане може да защити работен плот и да се предотврати драскотини на острието на вашия работен плот.Този прорезна мат не отразява светлината, не се плъзга, а острието е с висока якост.Подходящ за всички видове на писане и рисуване, дърворезба, уплътнения, ръчни гарнитури, дърворезба в крафт-хартия, рязане негативен филм и т.н. Характеристика : 1. Добро качество и самолечение, без да оставят следи след рязане, както и повторно намаляване не е засегната.2. Този прорезна мат не се отразява, не се плъзга, а острието е с висока якост.3. Подходящ за всички видове писма и картини, дерогиране уплътнения, ръчни установки площадки, каменна хартия занаяти, вырезывания отрицателна филми, etc.4. Дъска за рязане може да защити работно бюро и предотвратяване на нож от надраскване на работния плот.5. С размер A5, лесен за носене и съхранение, удобен за използване и с добра производительностьюспецификация : Тип на продукта : прорезна МатМатериал : PVCQuantity : 4приложение : най-Добрият инструмент за всички видове на писане и рисуване, готов проект и гравирани печати, изработка на ръчни тампони, рязане на хартия, писане и рисуване, дърворезба на крафт хартия, рязане на негативна фолиа, изработка на модели, както и може да се използва като подложка за мишка, студенти, семейства, офис паркоместа.Съвет : При рязане бъдете внимателни, не поставяйте пръстите си в предната част на острието на ножа, за да се предотвратят наранявания на ръцете.Напомняне : Когато ножа драска на централната плоча, следи от нож първо на по-очевидни и постепенно се възстановяват, а следи от нож стават по-малко, но не и без следи.Размер : прибл. 22x15 см / 8.7 x 5.9 in Осъществяване Списък : 4 x Подложка за рязане.

Подробности

Item Type:
Cutting Mat
Material:
PVC
Quantity:
4
Application:
The best tool for all kinds of writing and painting, finished drafts, engraving seals, making manual pads, paper cutting, writing and drawing, craft paper carving, negative film cutting, model making, and can also be used as a mouse pad, students, families, office standing.
Tip:
When cutting, be careful not to put your fingers in front of the knife edge to prevent injury to your hands.
Reminder:
When the knife is scratched on the backing plate, the knife marks are more obvious at first, and will gradually recover, and the knife marks will become smaller, but not without marks.
Size:
Approx. 22 x 15cm / 8.7 x 5.9in
Package List:
4 x Cutting Mat :

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.