• Ново
Парвенюшки Battery 5-Pack Смяна на филтър овлажнител на въздуха Relion RH1300 - Съвместимост с въздушен филтър Relion HAC-504 HAC-504AW

Парвенюшки Battery 5-Pack Смяна на филтър овлажнител на въздуха Relion RH1300 - Съвместимост с въздушен филтър Relion

Оценки:
BGN 23.19

Продукти
В магазина

Смяна на филтър овлажнител на въздуха Relion RH1300 - брой 5. Заменя въздушен филтър Relion HAC-504, HAC-504 AW.Улавя примеси на вода и разтворените твърди частици, преди те да попаднат във въздуха.За постигане на най-добри резултати, сменяйте въздушния филтър не по-рядко от един път в сезона или по-често, в зависимост от качеството на въздуха и да го използвате.Моля, обърнете внимание : Това е дубликат част марка Парвенюшки Components, а не OEM продукт.Този продукт не е свързан с някакви OEM-марки и не попадат в обхвата на някакви гаранции, предлагани от оригиналните производители.Каквито и да било гаранции в този продукт са предоставени единствено от компанията Парвенюшки Components.Всички споменавания на марката или описания на модели се правят единствено за илюстрация на оперативна съвместимост.Всички търговски марки и лога са регистрирани търговски марки на съответните им собственици.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.