• Ново
xinxinchaoshi Овлажнители на Въздуха 16L Голям Капацитет Овлажнител Домакински Тъпо Умен Овлажнител на Постоянна Влага Безводен Автоматично Изключване на Захранването О

xinxinchaoshi Овлажнители на Въздуха 16L Голям Капацитет Овлажнител Домакински Тъпо Умен Овлажнител на Постоянна Влага

Оценки:
BGN 50.16

Продукти
В магазина

Вграден сензор за влажност овлажнител автоматично регулира нивото на мъгла, за да се поддържа удобно ниво на влажност, така че можете да го инсталирате и да забрави за него.Разработен с голяма дупка, овлажнител на въздуха за спални наистина подходящ за ежедневно почистване и лесно се зарежда.Овлажнител на въздуха автоматично изключване, когато свърши водата.Не се притеснявайте за сухо тичане, когато спите, тъй като неговата функция автоматично изключване ще ви осигури по-добра защита.Тиха работа ви позволява лесно да спи в комфортна и спокойна обстановка. Овлажнител на въздуха 16Л за голяма стая, овлажняване на 48 часа в една попълване.Перфектен овлажнител на въздуха за спални, антре, офис, детски стаи, спални йога, оранжерии и т.н.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.