• Ново
ZHFEGG 20/50/100/500/1000 бр 5x1 през Цялата неодимовый магнит N35 Супер мощен Малък imanes Постоянен магнитен диск (цвят : 500 бр.)

ZHFEGG 20/50/100/500/1000 бр 5x1 през Цялата неодимовый магнит N35 Супер мощен Малък imanes Постоянен магнитен диск (цвят

Оценки:
BGN 31.39

Продукти
В магазина

Нашите магнити са изработени от висококачествени неодимового метал, устойчив на корозия и окисляване, което го прави идеално отговарящи на вашите нужди и са с дълъг експлоатационен живот.Нашите магнити не оставя следи или петна и след източване на вашия хладилник или на борда,не е нужно да се притеснявате, че те могат да надраскат на вашия хладилник или на нова маса.КАК БЕЗОПАСНО ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ НА ВАШИТЕ МАГНИТИ 1.Плъзнете един магнит с горната част на куп.2.След като слезете от стеллажа,внимателно започнете да вдигне магнит.3.Вдигнете магнит, за да го освободи от стека.20/50/100/500/1000 бр 5x1 през цялата неодимовый магнит N35 супер мощен малък imanes Постоянен магнитен Disc Shape : Round Tolerance : ±0.3 mm Size : 5mm x 1mm Grade : N35 Plating : никел + мед + никел Троен слой Plated Max Работна температура : 80 ° /176 FNotice : 1. Големи неодимови магнити са изключително здрави, и с тях трябва да се борави внимателно, за да се избегнат наранявания и повреди на магнити.Пръстите и други части на тялото могат да се зажаться между две притягивающими магнити.Той разгражда лесно,моля, бъдете внимателни.2. Никога не поставяйте неодимови магнити до електроника 3. Неодимови магнити са крехки и могат да се люпи, пляскане или да се руши, ако ги удари един о друг.4. Неодимови магнити губят своите магнитни свойства при нагряване над 80°C/176°F. ВНИМАНИЕ : да се ПАЗИ ОТ ДЕЦА!Неодимови магнити-ТОВА НЕ е играчка.СТОЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ПЕЙСМЕЙКЪРИ!Магнитни полета могат да създават смущения имплантирани медицински устройства, когато те се намират в непосредствена близост.СТОЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ електронни устройства, като телевизори, мобилни телефони и микровълнови фурни.Отлично сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителни решения в рамките на 12 часа.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.