• Ново
ZZL Вакуумни Торби за съхранение Space Saver Чанта за Преносим Електрическа помпа 2/4/6/8 Super Jumbo Pack Seal Bag Легла (цвят : 8)

ZZL Вакуумни Торби за съхранение Space Saver Чанта за Преносим Електрическа помпа 2/4/6/8 Super Jumbo Pack Seal Bag Легла

Оценки:
BGN 63.25

Продукти
В магазина

Идеално за пътуване, жилище и да се премести!.Електрическа помпа изключително съкращава времето, необходимо за компресиране на вашия багаж.По-малко от 2 минути си чанти добре компресирани!.Стиснете си неща до по-компактни размери. спестяване на пространство с 80% повече, отколкото при другите чанти на пазара.Увеличете своето ограничено пространство за съхранение с помощта на тези вакуумни торби за съхранение.Моля,свържете се с нас по електронната поща за всички послепродажных проблеми продукти.Наименование на продукта : Чанта за храненияматериал : пластикдиаметр : Както е показано Цвят : Желтыйчто вие получавате : Чанта за храненияэлектрический помпа X 1 (Напрежение : 110—220v)Преобразувател на напрежение X 1 (Напрежение : 100~120 В) са Подходящи за 110 до 220 В напрежение.Можете да използвате местната щепсела.Кръст Бод Пакет Броя на Спестяване на пространство на Чантата : 2/4/6/8 Pack Моля, обърнете внимание 1. Не съхранявайте предмети с остри ъгли.2. Преди да се уверете, че всички стоки са сухи.3. Опитайте се да не позволи на вашия продукт надвишава стоп - линия.4. За да се уверите, че светкавица е напълно запечатана, прекарайте пръстите си по пистата с цип.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.