• Ново
Нощна Настолна Лампа Сладки Автомобили Безшевни Мультяшные Превозни Драскат Затемняемая Дървена Основа Бельо Плат Лампа Масивна Дървена Настолна Лампа Нощна Шка

Нощна Настолна Лампа Сладки Автомобили Безшевни Мультяшные Превозни Драскат Затемняемая Дървена Основа Бельо Плат Лампа

Оценки:
BGN 73.20

Продукти
В магазина

МИНИМАЛИСТИЧЕН ДИЗАЙН - височината на лампата е 11 см, диаметър на дървената основата на 4,7 инча.Минималистичен стил може да се използва като нощното лампа, настолна лампа, на страничния настолна лампа, etc.to увеличете красотата на стаята.КАЧЕСТВЕНИ ПЛАТОВЕ - Лампа е изработена от висококачествени плащаницата, а основата-от дърво.Лен материал леко се филтрира светлината, за създаването на добра атмосфера за вас, и защита на здравето на очите ви и вашето семейство.ЛЕСЕН за УПРАВЛЕНИЕ - на захранващия кабел има функция за включване/изключване и идва с дистанционно управление.Лесно можете да включите или изключите светлината и превключване на яркостта на светлината, който предпочитате.Настолна лампа може да се промени на 16 цвята на светлината.ХАРАКТЕРИСТИКИ за СИГУРНОСТ - Ключове, контакти и ключове са включени в списъка на UL за безопасност.Комплектът включва led лампа E26.Не е нужно да е след получаване, можете да го използвате директно.УНИВЕРСАЛНА УПОТРЕБА - можете да го използвате в офиса, хола, спалнята, хотел, офис, читалня, кафене, библиотека, коридор и т.н. Това също е едно красиво бижу, играющее роля в отразяването.Той също така е подходящ като подарък за семейството или приятели.Широко се използва съвременен дизайн, стил, естествена масивна дървесина, лен материал за производство подчертава качеството, може напълно да украсят спални, класни стаи, дневни, детски стаи и други места, е добър избор за украса на дома и къщата.Офис-това е удобно.Лесен за инсталиране и използване.С помощта на дистанционното управление лесно можете да се регулира преминаването на светлината, което ви позволява да се насладите на комфортно осветление, чувство технология.Разнообразие от модели Има изискани модели абажуров на избор, което е един отличен първи избор за приятелите и семейството си по време на празниците.Гаранция за обслужване на 1. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим професионални услуги. 2. Тъй като размерът се измерва ръчно, са възможни известни разлики в размера.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.