• Ново
Fansipro Стираемое чиния, Аксесоари Комплекти за сладкарски изделия; Вила; Място за печене; домакинство; Офис стая, 23x90(ММ), Бял,Син, 2 бр.

Fansipro Стираемое чиния, Аксесоари Комплекти за сладкарски изделия; Вила; Място за печене; домакинство; Офис стая, 23x90(ММ),

Оценки:
BGN 55.12

Продукти
В магазина

Нежна и гладка.Фигура на продукта не е толкова просто отвалить.Продукт е трудно да потъмнява поради неговата гланцов цвят.Устойчив на високи температури и горещини.Лесен за почистване.Подходящи за тези случаи : Сладкарница; Вила; Място за печене; домакинство; Офис стая; Кухня; Ночлежка; Ресторант; Ресторант; Готвене-Цвят : Бял,син Материал : Меламин Форма на продукт : Неправилна форма с Напълно Тегло нето : 56(г) Височина на продукта/дебелина : 23(мм) Диаметър на продукта : 90(мм) Осъществяване Списък : 2 бр. Съдове за готвене Маса плот, Плот и Кухненски прибори Описание : Нежна и гладка.Фигура на продукта не е толкова просто отвалить.Продукт е трудно да потъмнява поради неговата гланцов цвят.Устойчив на високи температури и горещини.Лесен за почистване.Удобна текстура, формата на фигурата.Той износостойок и устойчиви на спад, благодарение на модернизация и удебеляване на продукта.Този продукт има дълъг срок на служба.Хранителни контактни материали-това е хигиена и безопасност.Предупредителни съвет : Не поставяйте го на високо място, за да се избегне нараняване.В името на вашата физика, моля, сменяйте купа.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.