• Ново
GFYWZZ Salon Professional Wall Mount Dryer Infrared Heat Therapy Color Processor Accelerator 5 Head Infrared Heat Lamp Equipment for Hair Salon Фризьорски салон Цвят на Косата Процесор и Простор Сребро

GFYWZZ Salon Professional Wall Mount Dryer Infrared Heat Therapy Color Processor Accelerator 5 Head Infrared Heat Lamp

Оценки:
BGN 117.59

Продукти
В магазина

* СТЕНЕН монтаж ЛАМПА ДИЗАЙН : Нашият сешоар за боядисване на коса е оборудван с пет инфрачервени електрически крушки.Пет инфрачервени лампи, излъчвани регулируеми превъртането рычагами.Една централна фиксирана инфрачервена лампа.Всяка лампа е 150 Вата, а общата мощност-750 W. * ДАЛЕЧ ОТ СУХА И ИЗТОЩЕНА КОСА : оцветяване на коса, подсушаване и маслена обработка; не само да украсяват косата си, той също може да помогне съобщение и да се отпуснете главата и да се улесни циркулацията на кръвта,разнообразни функции, лесен за работа, ефективна грижа за здравето на косата. * БЪРЗА И ЕФЕКТИВНА ТЕРМИЧНА ОБРАБОТКА : Ускорительная лампа бързо и ефективно изсушава косата, без да вредят на тях.Ускорява химическа обработка и цветова обработка на до 60%.Използвайте тази подвижни, изцяло регламентирана лампа на топлинна обработка за обработка на отблясъците и цветове. * РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА на РЪКАТА : Удобен дизайн голям главата Hoodthe може да бъде 360 ° свободна грижа масло, можете да регулирате височината и използването на гъвкава ръка за оптимално положение на устройства, за да отговарят на всеки размера на изпражненията и на клиента.и качулка има теплорассеивающую капака, се чувства горещо Може да бъде отворен, комфортен, Удобен и лесен за почистване. * ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ : Външен корпус на машината е изработен от алуминиев материал с висока граница на безопасност.Той има свойства, анти-горещи, защита от надраскване, труднообогреваемости, пожароустойчивост, устойчивост и недеформируемости.Характеристика : - Ултра тиха работа, така че вие дори можете да прочетете по време на сушене на коса.- Инфрачервена лампа за сушене на косата, която предотвратява спутывание на косата и по-плавно движение.Идеален за салони, спа салони, салони за красота и за домашна употреба, направи си САМ.- Инфрачервен уред за сушене на косата използва ИНФРАЧЕРВЕНА енергия за по-бързо съхнене-усъвършенствана патентована технология, предназначена за хидратация на епидермиса на косъма по отношение на намаляване на резба.Спецификация : Име на продукта : Инфрачервена топлинна лампа Принцип на работа : отопление със сладкиши лампМатериал : метал + абсмачина Цвят : както е показано на изображениимощность : 750 Втвес : 7 Кгвольт : 110/220впакет в комплекта са включени : 1* Топлинна машинапосле получаване на продукта, моля, проверете стока.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Аз съм много се радвам да ви служи и ви желая щастливите пазаруване.

Подробности

Product Name:
Infrared Heat Lamp
Heating Principle:
Heating with baking lamp
Material:
Metal + ABS
Machine Color:
As the picture shows
Power:
750W
Weight:
7kg
Voltage:
110V/220V
Package included:
1* Heat Machine :
After receiving the goods, please check the goods. If you have any questions, please feel free to contact us by email. I am very happy to serve you and wish you a happy shopping :

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.