• Ново
Твердосплавная бележка fresa серия Bassett MCH-2D без покритие (блестяща) Повърхност, 2 канала, на Ъгъла на профила на 90 градуса, в Края на краищата за заваряване, Дължина на р

Твердосплавная бележка fresa серия Bassett MCH-2D без покритие (блестяща) Повърхност, 2 канала, на Ъгъла на профила на

Оценки:
BGN 23.21

Продукти
В магазина

Видий инструменти осигуряват дълъг живот на инструмента и по-висока скорост на рязане, отколкото други субстрат, но са по-крехки и трябва да се използва с твърди системи за захващане на инструмента.Инструменти без покритие имат само основния субстрат, без допълнителна обработка или покритие и са подходящи за широк спектър от приложения.Кръгли хвостовики позволяват да ги използва с широка гама от системи за захващане на инструмента.При движение обратно на часовниковата стрелка (наляво разрез) спирала нарезно инструменти за премахване на чипове нагоре и от границата, за да се намали задръстванията.Приложимо за стомана, чугун, цветни метали.Произведено в САЩ.Bassett MCH Series double end solid carbide 2 flutes chamfer tool. ъгъл на наклона на точката 90 градуса.Приложимо за стомана, чугун, цветни метали.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.