• Ново
Horiznext 3/8 npt Външна резба Вътрешна шестостенни тайната тръба Тръба Фитинг от Неръждаема стомана 304 (опаковка от 4)

Horiznext 3/8 npt Външна резба Вътрешна шестостенни тайната тръба Тръба Фитинг от Неръждаема стомана 304 (опаковка от

Оценки:
BGN 12.00

Продукти
В магазина

_BOS_ МАТЕРИАЛ : Изработен е от неръждаема стомана 304, тежкотоварни, здрав и устойчивост на корозия. _BOS_ ПРЕВЪЗХОДНА РЕЗБА : точно фрезерованная, дърворезба плътен, дълбок, плавен.Външна националната конична резба на тръбата (NPT). ПРИЛОЖЕНИЕ : за използване с тръби с вътрешна резба. _BOS_ Работна СРЕДА : Максимално работно налягане 290 паунда на квадратен инч, температурен обхват от -100 до +660 градуса℉. _BOS_ Пакетът включва : 4 бр. Накрайник с резба на тръбата е предназначена за затваряне на края на тръби с вътрешна резба.Все още мъниче се вмъква във вътрешна тръба или фитинги и се свързва с резба NPT, което създава по-плътно запечатване, отколкото прави дърворезба.Той е шестигранную глава за увеличаване на лост и използване с гаечен ключ по време на монтаж и демонтаж.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.