• Ново
Alaffia всеки ден Coconut Shampoo and Body Wash - Бебета и деца, Нежна и не досадно Подкрепа за мека кожа и коса с бял равнец и лайка, Справедливата търговия, Кокосови лайка, 16 унции

Alaffia всеки ден Coconut Shampoo and Body Wash - Бебета и деца, Нежна и не досадно Подкрепа за мека кожа и коса с бял

Оценки:
BGN 76.48

Продукти
В магазина

ШАМПОАН s Kids Shea Shampoo and Body Wash nourishing, sulfate-free kids lemon lavender shampoo s nourishing, sulfate-free kids lemon lavender shampoo & body wash е изработен ръчно от сертифициран нерафинирана масло от шеа и защитен лист от шеа за меки, еластични коса и кожа.Alaffia's kids shea coconut ягода shampoo & body wash, приготвена от етично да се продава кокосово масло първото пресоване, ягоди и хибискус, подхранва и омекотява косата и кожата.Нежен и не дразни за ежедневна чисто удоволствие.Тонер за лице с кокосова вода Alaffia помага да се хидратира и балансира кожата.Него и папая защитават, подсилват и укрепват кожата, подготвяйки я за предстоящия ден.За ежедневна употреба за всички типове кожа.

Подробности

Избор на клиенти

Информация

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.